CHRISTOS BERBERIDIS | Consulting, Development & Construction

Christos
Berberidis

Κατασκευές Υψηλής ποιότητας με σαφή Αρχιτεκτονική πρόταση.

Είμαι κατασκευαστής με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Αθήνας, αλλά και εκτός των τειχών της πρωτεύουσας.

Scroll Down
 

ΕΡΓΑ

monokatoikies epaggelmatikoihwroi ekthesiaka
anakainiseis polykatoikies

epilegmena

Ποιοι
ειμαστε!

Η δημιουργία ενός καλού κτιρίου ξεκινάει από τις ορθές, πλήρεις μελέτες και την εφαρμογή τους με τη μεγαλύτερη, δυνατή ακρίβεια.

Ο Χρήστος Μπερμπερίδης και η τεχνική ομάδα του προσφέρουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Χρήστος Μπερμπερίδης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ

Berberidis

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  1. Σταύρος Μαλακτάρης
  2. Αθηνά Μπουλούκου
  3. Μαρίνα Βουνελάκη
  4. Νάντια Κεχαγιά
  5. Κατερίνα Κόκκορη
  6. Χάρης Πασιαρδής
  7. Γιάννης Ρήγας
  8. Spyros & Margaret Gerolymatos
  9. Σουσάνα Κωτούλα
Από τους επαγγελματίες που σπανίζουν στο χώρο. Απόλυτα συνεπής σε χρόνους παράδοσης και ποιότητα. Προτείνει πρωτότυπες ιδέες και λύσεις, και συμμετέχει ενεργά στην υλοποίησή τους. Παραμένει πάντα διαθέσιμος για οτιδήποτε χρειασθεί ο πελάτης του ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Ένας τίμιος άνθρωπος.

Σταύρος Μαλακτάρης

Στην αναζήτηση κατοικίας προς αγορά και αφού είδα 32 διαμερίσματα σε χρονικό διάστημα ενός μηνός, συνειδητοποίησα ότι ήταν δύσκολο να βρω την αρχιτεκτονική και την καλαισθησία του πρώτου διαμερίσματος το οποίο είχα επισκεφθεί. Αγόρασα λοιπόν το σπίτι μου από τον Χρήστο και καθημερινά διαπιστώνω την αρτιότητα κατασκευής, τη λειτουργικότητα και το μεράκι του κατασκευαστή. Χώροι άριστα διαμορφωμένοι, πολύ καλή ποιότητα υλικών, με λίγα λόγια ένα σπίτι που χαίρεσαι να ζεις.

Αθηνά Μπουλούκου

Γνώρισα τον Χρήστο μέσω μιας φίλης η οποία αγόρασε διαμέρισμα σε πολυκατοικία που είχε κατασκευάσει. Όταν αποφάσισα λοιπόν να ανακαινίσω τα μπάνια και την κουζίνα στο σπιτι μου, ήξερα που θα απευθυνθώ. Σωστός επαγγελματίας, συνεπής, παρών καθημερινά μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μαρίνα Βουνελάκη

Ως άτομο είμαι τελειομανής. Όταν αποφάσισα να αγοράσω σπίτι αυτό που με ενδιέφερε, εκτός από μια άριστη κατασκευή ήταν και η σημασία στην λεπτομέρεια, που στα περισσότερα προς πώληση διαμερίσματα δεν υπήρχε. Κατέληξα στην αγορά διαμερίσματος από τον Χρήστο γιατί κάλυπτε όλες τις απαιτήσεις μου.

Νάντια Κεχαγιά

Ο Χρήστος Μπερμπερίδης ανέλαβε ολοκληρωτικά την ανακαίνιση και ανακατασκευή του διαμερίσματος μου στην Αγία Παρασκευή Αττικής, και ενός χώρου γραφείων 330μ2, ιδιοκτησίας μου επί της Λεωφόρου Μεσογείων, επίσης στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Το αποτέλεσμα στο διαμέρισμα αλλά και στα γραφεία, τα οποία ανέλαβε και έφτιαξε, είναι φανταστικό. Έκανε το σπίτι μου μοντέρνο, ευχάριστο, λειτουργικό, και τεχνικά άρτιο. Έγινε ριζική ανακαίνιση σε λογικές τιμές και το συνολικό κόστος ήταν εντός του προ-υπολογισμού που είχα εγκρίνει. Και οι δύο χώροι, έγιναν καινούργιοι. Ο Χρήστος, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας, με καλό και αποτελεσματικό τρόπο. Ανέλαβε και τα δύο έργα, σε μία περίοδο που αντιμετώπιζα ένα σοβαρό θέμα υγείας και μου τα παρέδωσε έτοιμα, με το κλειδί στο χέρι, καλύτερα απ’ ότι είχα αρχικά φανταστεί. Τον ευχαριστώ για αυτό, και σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κατερίνα Κόκκορη

Το αποτέλεσμα που μου παρέδωσε ο Χρήστος ήταν πιο πάνω και από τις υψηλότερες προσδοκίες μου! Τέλειος σχεδιασμός, οργάνωση, συνέπεια και όλα αυτά κάτω από ασφυκτική πίεση χρόνου. Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν η συνεχής παρουσία του στο έργο και η άψογη καθημερινή συνεννόηση και συνεργασία. Τον ευχαριστώ θερμά και σίγουρα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα «κατασκευή» έχω βρει τον άνθρωπό μου!

Χάρης Πασιαρδής

Ψάχνοντας επί δύο χρόνια για εταιρεία που θα αναλάμβανε την αντιπαροχή ενός οικοπέδου στα Βόρεια Προάστια, κατέληξα στην εταιρεία του κου Μπερμπερίδη χωρίς εκείνη την περίοδο να είμαι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα. Μετά το πέρας των εργασιών ένοιωσα πραγματικά τυχερός για την επιλογή μου. Το σημαντικό είναι ότι ακόμη και μετά από δέκα χρόνια χρήσης εξακολουθώ να είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη ποιότητα της κατασκευής και την γενική ανταπόκριση της κτιριακής υποδομής. Από τότε έχω συστήσει την εν λόγω εταιρεία και σε άλλους φίλους και γνωστούς οι οποίοι με την σειρά τους την εμπιστεύθηκαν. Είναι δεδομένο ότι σε κάθε εταιρεία οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά. Έτσι και εδώ ο κος Μπερμπερίδης και οι συνεργάτες του άγγιξαν την τελειότητα. Τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα ήταν η συνέπεια στις δεσμεύσεις που ανέλαβαν και η διαρκής προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη.

Γιάννης Ρήγας

Having a house constructed in a Greek village while residing in the United States entailed a lot of risk and was very dependent on trust. We entrusted the project to Christos Berberidis as a builder and project manager and to Kyriakos Pipinis, our architect. The final result was a house that is architecturally appealing while respecting the local environment and tradition. Beyond that, it is a house of structural integrity, high quality materials and workmanship accomplished under the continuous personal direction and supervision of Christos. Happily we achieved simple elegance with robust functionality. This deserves our highest recommendation.

Spyros & Margaret Gerolymatos

Όνομα με παράδοση στον κατασκευαστικό χώρο. Από τον παππού στον γιό και από τον γιό στον εγγονό που συνεχίζει δυνατά, παρά το χαστούκι της κρίσης. Ο Χρήστος Μπερμπερίδης βρίσκεται στην καλύτερη θέση όσον αφορά την δραστηριότητα και το πελατολόγιό του. Γιατί? Γιατί κρατάει σταθερές τις αξίες των συνεργασιών που κάνει. «συνέπεια – εντιμότητα – ειλικρίνεια», κάτι που δεν συναντάς συχνά στον χώρο της οικοδομής. Ο χώρος είναι τραχύς και ανδροκρατούμενος και εγώ σαν γυναίκα έκανα έρευνα αγοράς πολύ καιρό... Ήρθα σε επαφή με πολλά άτομα που ασχολούνται με το αντικείμενο, αλλά η μία απόρριψη ακολούθησε την άλλη. Στην δύσκολη αυτή στιγμή ένας καλός φίλος μου πρότεινε τον κο Μπερμπερίδη ως πολύ έμπειρο και έντιμο κατασκευαστή. Με έφερε σε επαφή, επικοινωνήσαμε και δώσαμε ραντεβού στον χώρο του έργου. Τελειώνοντας την συζήτηση ήμουν βέβαιη εκατό τοις εκατό σε ποιόν θα αναθέσω την δουλειά. Και δεν μετάνιωσα ποτέ. Η διεξαγωγή του έργου ήταν ένας περίπατος. Χωρίς κανένα άγχος. Όλα ήταν ‘under control'. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
next
prev

ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ


Deprecated: Cannot use "parent" when current class scope has no parent in /var/www/vhosts/berberidis.gr/httpdocs/administrator/components/com_fields/helpers/fields.php on line 608

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /var/www/vhosts/berberidis.gr/httpdocs/administrator/components/com_widgetkit/plugins/content/folder/plugin.php on line 41

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Αγίου Ανδρέα 29
Νέα Σμύρνη 17122
κιν. 6932 605416
τηλ-φαξ 210 9319658

Επικοινωνήστε για οποιαδήποτε απορία σας. Ζητήστε την προσφορά μας.